Wie zijn wij?

MOVE Den Haag focust zich op zowel de particuliere als zakelijke mobiliteitsmarkt voor de regio groot Den Haag. U kunt uw voertuig met milieukorting aanschaffen en 100% op de zaak afschrijven. Financieringen en verhuur van de voertuigen is ook allemaal mogelijk. Tevens ruilen wij uw auto, scooter, brommobiel of ander voertuig in. Wij streven ernaar dat iedereen kan genieten van een veilig en duurzaam leven.

U vindt onze showroom op de Lutherseburgwal 1 te Den Haag. Servicestations zijn rijkelijk over de regio verspreid. Wij komen ook op locatie. Onze doelgroep uit zich voornamelijk in tweepersoons twee, drie en vierwielers, met en zonder rijbewijs. Scootmobielen, scooters, stadsauto’s en pick-ups voor zowel de bezorgingsector als voor fun.

Huren

MOVE Den Haag verhuurt de Vigorous vanaf slechts 11 cent per minuut en de minimale huurtijd is 2 uur. Als u een langere periode wenst gaan wij samen met u aan tafel om de beste prijs af te spreken. U kunt denken aan drie dagen of twee weken.

Een abonnement of deel-programma behoort ook tot de mogelijkheden, informeer in onze winkel, bel 085-1307820 of mail ons op info@movedenhaag.nl

Praat u over een langere termijn dan is een drie-jarig financial lease de beste optie. Wij bieden geheel vrijblijvend uw gegevens aan bij een aantal gerenommeerde maatschappijen en u kiest samen met onze adviseur de best passende.

Tevens zoeken wij samen met u naar de beste (bezorg) verzekering. Ruilt u uw auto in, dan neemt u uw schadevrije jaren mee.

De Vigorous is overigens geschikt voor twee personen.

Sluit Menu
×